Deity TravelDeity Travel
Forgot password?

Deity Travel – Seniori

Senior voyage

Deity Travel – Senior Voyage

O vacanţă reuşită nu trebuie să fie o excepţie sau un lux.  Indiferent de vârstă, călătoriile rămân ocazii inedite de a descoperi lumea, de a cunoaşte culturi, de a ne vizita prietenii şi rudele din alte colţuri ale lumii sau de a ne răsfăţa într-un loc paradisiac.

Vacantele pentru Seniori reprezinta un concept gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai), “implicit si cei romani” pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in unele dintre cele mai cunoscute destinatii turistice in perioada sezonului turistic redus (octombrie-mai).

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Pentru a putea participa la un astfel de program nu trebuie neaparat sa faci parte din categoria pensionarilor. Diferentele de preturi percepute pentru non-seniori sunt modice iar serviciile primite fiind aceleasi.

Multe dintre programele sociale si de seniori nu au preturi diferentiate in functie de varsta. Transportul, transferul si asistenta turistica nu difera in mod esential fata de perioadele de sezon, cazarea este oferita insa doar in hotelurile care au dorit sa participe la un astfel de program.

Daca ai implinit varsta de 55 ani, alege intre sejururile propuse de noi si bucura-te de o vacanta bine-meritata la preturi extrem de avantajoase.

Indiferent de destinaţia aleasă, pentru a nu fi singuri, puteţi invita un prieten sau membri ai familiei care să se bucure alături de voi de frumuseţea şi bogăţiile locului în care vă veţi afla. Luându-vă toate măsurile de siguranţă şi documentându-vă teimeinic despre plecare, cu siguranţă veţi petrece un sejur de neuitat.

Oferta noastra variata include, sub conceptul SENIOR VOYAGE, vacante in locatii din Spania, Cipru, Israel, Italia, Grecia, Egipt si nu numai, care va vor impresiona cu plaje frumoase, asezari istorice, hoteluri si servicii de buna calitate si localnici primitori.