destinatii exotice

Destinatii Exotice

Lumea este un loc imens. O viata nu este de ajuns pentru a vizita toate colturile sale frumoase. Doar atunci cand ne gandim la imensitatea ei si la locurile frumoase care merita vazute, dorim sa avem noua vieti ca pisicile pentru a avea timp sa vizitam cel putin o parte din cele mai faimoase si exotice locuri de pe glob. Nu este necesar sa fiti bogat sau celebru pentru a vizita aceste locuri.

De multe ori, cele mai frumoase locuri sunt cele mai putin cunoscute, deoarece acestea sunt cele mai conservate. Fiecare destinatie exotica are ceva diferit in ea, unele sunt renumite pentru arhitectura lor, altele pentru patrimoniul istoric si multe dintre ele pentru frumusetea lor pitoreasca. Astfel ca destinatiile exotice pot fi clasificate in functie de interesul calatorului. Frumusete: majoritatea calatorilor sunt interesati de locurile frumoase. Daca sunteti unul dintre ei, aveti o multime de optiuni.

Puteti merge in Asia, tari precum Malaezia, Taiwan si China au multe locuri frumoase de vizitat. In Africa, tari precum Ghana sau Kenya sunt adevarate paradisuri. Monumente: multi oameni sunt interesati de monumente istorice. Piramidele din Egipt, Taj Mahal din India, cladirile istorice din Grecia va vor hipnotiza. Culturi fascinante: cultura este un aspect important, care atrage oamenii. Daca sunteti interesat in traditii si etnie, cultura din Asia de Sud este foarte bogata si are un numar imens de civilizatii atractive, produse alimentare delicioase, o varietate bogata de limbi si festivaluri. In special, festivalurile indiene sunt foarte colorate si vibrante.

Plaje exotice: daca va plac plajele si inotul sau sporturile acvatice atunci vizitati Insula Hawaii, Caraibele sau Thailanda. Luna de miere: Daca sunteti hotarati sa alegeti insule exotice pentru a petrece luna de miere, atunci nimic nu va poate opri sa optati pentru celebrele insule Seychelles, Mauritius, Maldive din Oceanul Indian. Aflate printre cele mai frumoase si exotice insule din lume, acestea reprezinta alegerea multor cupluri pentru dulcea vacanta de dupa casatorie. Va puteti relaxa pe plajele albe cu nisip fin sau puteti opta pentru diverse activitati in apele calde ale oceanului: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran, plimbari cu salupa etc.

De asemenea, puteti opta pentru una dintre excursile disponibile: picnic pe insule private, excursii pe insulele de bastinasi, croaziere romantice la apus, excursii la pescuit, excursii cu avionul pentru fotografii etc. Orasele pline de viata: viata orasului are propriul entuziasm si fior. Daca va plac cumparaturile, bucatariile deosebite si viata de noapte, trebuie sa vizitati Paris, Tokyo, Londra, Rio de Janeiro sau Singapore. Dar orasele mari au o multime de trafic, zgomot si sunt aglomerate, asa ca daca doriti sa va bucurati de viata orasului cu adevarat va indemnam sa optati pentru orasele mai mici.