Despre Noi – Deity Travel

imageframe-image

Despre Noi

Inca de la inceput ,de la data infintarii in anul 2012, Deity Travel s-a ocupat, in caliatate de agentie de turism, de comercializarea de pachete turistice sau componente ale acestora pe plan intern si international.

Ce oferim ?

Agenția de turism Deity Travel oferă o gamă variată de produse turistice cum ar fi: sejururi, circuite tematice cu sau fără ghid, vacanțe combinate munte-mare, vacanțe de schi, croaziere și altele, incluzând, de regulă, două sau mai multe tipuri de servicii turistice ( cazare, masă, transport ).
Turistul care apelează la acest departament cu siguranţa va beneficia de serviciile celor mai buni parteneri ai firmei pe care aceasta şi-i alege. Agenţia asigura clientului garanţia că serviciile contractate se ridică la nivelul preţului plătit.
imageframe-image
imageframe-image

Recomandari

Noi va oferim o gama completa de pachete turistice atat cu transport charter avion si autocar cat si pachete cu transport individual. La Deity Travel gasiti cele mai bune si diversificate oferte pentru destinatii precum Grecia, Bulgaria, Turcia, Romania, Croatia, Muntenegru, Spania, Austria si Italia.
Echipa Deity Travel este una profesionista, dedicata si intodeauna la dispozitia turistilor pentru a alege vacanta cea mai potrivita.

Ne marim echipa !

Cariere

Alatura-te echipei noastre !

Unii oamenii isi lasa vacantele pe mainile noastre si noi stiim sa le oferim amintiri de neuitat!Jobul nostru este cel mai frumos pentru ca transformam visele in realitate.Daca doresti sa te alaturi echipei noaste trimite un cv la office@deityravel.ro si veti fi contactat de departamentul de resurse umane.

Reclamatii

Ceea ce ne dorim cel mai mult este ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile agentiei noastre si va rugam ca orice neregula semnalata de catre dumneavoastra sa ne trimiteti un mesaj pe adresa : Codrut Popescu sau sa sunati la numarul de telefon : +40745950000


Trimiteti-ne un mesaj